Het team

Het team

Bas van den Bosch en Dirk Evers startten B&D Funding halverwege 2001. Gezamenlijk vonden zij na hun opleiding een eerste baan bij Rotterdam 2001, Culturele Hoofdstad van Europa. Hier hielden zij zich bezig met de sponsoring en fondsenwerving van dit omvangrijke evenement en leerden al doende het netwerk en het vak kennen. De opgedane kennis was een goede basis voor de start van een eigen bedrijf.

Andere passies van Bas en Dirk zijn het bespelen van een muziekinstrument (Bas: bugel; Dirk: klarinet). Dirk viert jaarlijks carnaval en Bas gaat graag op reis. Om de vriendschap te voeden wordt ook jaarlijks een cultureel uitje ondernomen naar een van de mooie steden in Europa.

Daniek Cappetijn liep in 2013 stage bij B&D Funding en kwam direct na het afronden van haar opleiding Cultural Economics & Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit in 2014 terug. Daniek gaat graag op reis, naar festivals en heeft een lichte Netflix-verslaving.

Demi van Kesteren werkt sinds juni 2022 bij B&D Funding. Na het behalen van haar bachelor International Hospitality Management, deed ze de master Tourism, Culture & Society aan de Erasmus Universiteit. Demi houdt van musea, koken en skiƫn.

Sinds september 2022 werkt ook Sam Mirck bij B&D Funding. Na het afronden van de master Cultural Economics & Entrepreneurship in 2020 heeft ze eerst ervaring opgedaan binnen de theatersector. Sam houdt van festivals, dansen en lange wandelingen maken met de hond.