Het team

Het team

Bas van den Bosch en Dirk Evers startten B&D Funding halverwege 2001. Gezamenlijk vonden zij na hun opleiding een eerste baan bij Rotterdam 2001, Culturele Hoofdstad van Europa. Hier hielden zij zich bezig met de sponsoring en fondsenwerving van dit omvangrijke evenement en leerden al doende het netwerk en het vak kennen. De opgedane kennis was een goede basis voor de start van een eigen bedrijf.

Andere passies van Bas en Dirk zijn het bespelen van een muziekinstrument (Bas: bugel; Dirk: klarinet). Dirk viert jaarlijks carnaval en Bas gaat graag op reis. Om de vriendschap te voeden wordt ook jaarlijks een cultureel uitje ondernomen naar een van de mooie steden in Europa.

Daniek Cappetijn liep in 2013 stage bij B&D Funding en kwam direct na het afronden van haar opleiding Cultural Economics & Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit in 2014 terug. Daniek gaat graag op reis, naar festivals en heeft een lichte Netflix-verslaving.

Leonie Kalkman werkt sinds 2019 bij B&D Funding. Na de bachelor Media and Cultural Studies aan de University of Sussex deed ook zij de master Cultural Economics and Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit. Leonie houdt van koken, snowboarden en het bezoeken van concerten en festivals.