Referenties

Referenties

Gevraagd en ongevraagd hebben vele projectleiders hun mening gegeven over B&D Funding. Hieronder zijn enkele van de reactie weergegeven:

“Wij hebben veel waardering voor deze zeer deskundige partner die efficiënt meedenkt, zich enorm betrokken voelt, nauw contact onderhoudt, faciliteert in onze groei en ons gezelschap verder helpt in het behalen van onze doelstellingen. Zo gezegd, zo gedaan!”
– Jason, Osman en Ingeborg, Xclusiv Company

“B&D Funding is een belangrijke partner van het Maritiem museum. We werken nou samen in de fondsenwerving voor grote en kleinere projecten. Zonder B&D hadden we aansprekende projecten als de off shore experience, de restauratie van onze Stadsgraanzuiger en de inrichting van de werkplaatsen Maritiem Ambachten in het nieuwe Leuvepaviljoen niet kunnen realiseren.”
– Bert Boer, algemeen directeur Maritiem Museum Rotterdam

“Bas en Dirk zijn absolute experts op het gebied van fondsenwerving. Ze zijn zeer professioneel, strategisch, zakelijk met als drijvende kracht de mooiste kunst en cultuur projecten mogelijk te maken. In de afgelopen twaalf jaar dat ik met hen heb samengewerkt, hebben we samen Circusstad Festival tot een groot succes gemaakt en uitgebouwd tot een festivalorganisatie die niet meer weg te denken is uit het Nederlandse podiumkunsten landschap.
Voor elke klant halen ze het onderste uit de kan en dat gaat dagelijks gepaard met een flinke vette lach die door het kantoor schalt. Kortom: als u de perfecte fondsenwervingspartner zoekt voor uw project: zoek niet verder!”

– Maaike van Langen, vml artistiek leider Rotterdam Circusstad

“Bas en Dirk zijn pro-actief, denken mee en boeken resultaat. Zo hielpen zij BredaPhoto groot te maken.”
– Theo Andriessen, zakelijk manager BredaPhoto

“Als jong gezelschap is het fantastisch te kunnen werken met B&D funding. Ze hebben niet alleen een enorm netwerk in de fondsenwereld en een berg inhoudelijke kennis, maar voelen zich ook erg betrokken bij de projecten. Ze denken en leven mee, van het eerste idee tot aan de allerlaatste uitvoering. Door die betrokkenheid ontstaan vaak weer nieuwe ideeën, inzichten en invalshoeken. Mede dankzij hun expertise en inzet is de ontwikkeling van ons gezelschap in een stroomversnelling terecht gekomen.”
– Harm van der Laan, Tall Tales Company

“Ze doen er alles aan om tot een goed resultaat te komen. En dat loont zich. Door B&D Funding heeft Atlas Van Stolk zich op de kaart kunnen zetten.”
– Lina van der Wolde, directeur Atlas Van Stolk

“B&D Funding zijn leuke gepassioneerde mensen die je helpen je droom te verwezenlijken.”
George Wiegel, algemeen directeur Rotterdams Philharmonisch Orkest

“B&D Funding heeft een belangrijke kwaliteitsslag gemaakt met betrekking tot ons fondsenbeleid. Bovendien hebben we B&D Funding leren kennen als een oprecht betrokken partner, mede door hun frequente bezoek aan het Storioni festival.”
– Frank Veenstra

“Betrokken, deskundig en resultaatgericht
Ze zijn in de markt een zwaargewicht
Zijn gemotiveerd en tevens motiverend
De samenwerking altijd enerverend
Houden je scherp, denken kritisch mee
Prettig in de omgang, dat is B&D!”

– Frank Migchielsen, oud-directeur Laurenskerk