Het team

Het team

Alle mensen van B&D Funding zijn culturele omnivoren en bezoeken met grote regelmaat musea, concerten en theater- en dansvoorstellingen.

Bas van den Bosch en Dirk Evers startten B&D Funding halverwege 2001. Gezamenlijk vonden zij na hun opleiding een eerste baan bij Rotterdam 2001, Culturele Hoofdstad van Europa. Hier hielden zij zich bezig met de sponsoring en fondsenwerving van dit omvangrijke evenement en leerden al doende het netwerk en het vak kennen. De opgedane kennis was een goede basis voor de start van een eigen bedrijf.

Andere passies van Bas en Dirk zijn het bespelen van een muziekinstrument (Bas: bugel; Dirk: klarinet). Dirk viert jaarlijks carnaval en Bas gaat graag op reis. Om de vriendschap te voeden wordt ook jaarlijks een cultureel uitje ondernomen naar een van de mooie steden in Europa.

Lydie van Gool liep in 2011 stage bij B&D Funding en kwam direct na het afronden van haar opleiding Cultural Economics & Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit in 2012 terug. Lydie bracht een groot deel van haar kindertijd door op de Nederlandse Antillen en gaat graag naar concerten en festivals.

Ook Daniek Cappetijn vond na het afronden van haar opleiding Cultural Economics & Entrepreneurship in 2014 haar weg terug naar B&D Funding, waar ze begin 2013 stage liep. Daniek gaat graag op reis, naar festivals en kijkt graag Netflix-series.

De afgelopen jaren heeft B&D Funding ondersteuning gehad van Sharon Cohen, Jopke van Lisdonk, Frans Dietvorst, Charly Rozenberg, Renate Buijze en Brenda Dirkse.