North Sea Round Town

2006 - heden, Rotterdam

North Sea Round Town

2006 - heden, Rotterdam
bezoek de website

North Sea Round Town

North Sea Round Town is hét fringe festival van North Sea Jazz dat jaarlijks neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad weet aan te trekken aan jazz in al zijn verschijningsvormen. Verwacht een merendeels gratis, afwisselend jazz-programma met blues, soul, funk, hiphop, pop en improvisatie.

Op onverwachte plekken, pop-up’s en de grote jazz-podia van Rotterdam duikt het festival op. In aanloop naar North Sea Jazz Festival zorgt North Sea Round Town ervoor dat er in twee en een halve week op meer dan 100 locaties in Rotterdam ruim 300 concerten plaatsvinden.

In 2019 vieren we dat er 100 jaar jazz in de stad Rotterdam is. North Sea Round Town grijpt dit moment aan door de huidige Rotterdamse jazzscene een extra impuls te geven met een investering zowel in bijzondere programmering als in programmeurs die het programma (nog) breder weten te trekken.

 

B&D Funding verzorgt sinds de oprichting van het festival de fondsenwerving, evenals de meerjarenaanvragen bij de Gemeente Rotterdam en het Fonds Podiumkunsten.

Volgende Slide Factory, European Trombone Festival